FITLAND / TEUGEL RESORT

 

 

 

 

Fitland levert van oudsher een bijdrage aan een gezonde leefstijl door het aanbieden van professionele fitness-faciliteiten en begeleid trainen. Oprichter Maarten van Kempen vertaalde nieuwe behoeften en trends naar het concept van "Natuurlijk Fitland".   

 

Natuurlijk Fitland biedt aan iedereen die wil werken aan de eigen gezondheid maatarrangementen in een groene omgeving. Specifieke patiëntgroepen kunnen daarnaast deelnemen aan (nog te ontwikkelen) medische lifestyle-arrangementen. Buiten zijn, bewegen en gebruik maken van de natuurlijke omgeving vormen daarbij de kern. Met o.a. een spectaculair klimpark en de nog te realiseren outdoor-gym speelt "Teugel Resort" (zoals de locatie nu heet) in op de veranderende behoeften.

 

Als onderdeel van het programma "Meer Maashorst" is het project tot stand gekomen met een bijdrage uit het programma Landschappen van Allure. Wij hebben, met veel enthousiasme en inzet van een groot aantal initiatiefnemers, het investeringsvoorstel helpen opstellen. En wij zijn - namens de gemeente Uden - kwartiermaker geweest voor de voorbereidende fase.

 

 

www.teugelresort.nl